Casa contemporană cu o piscină pe acoperiș transparentă

  • Robert Stephens
  • 0
  • 1583
  • 263

Casa B este o reședință foarte specială, situată în San Julian, Malta. Este o structură cu patru etaje, cu un design foarte atrăgător și există mai multe elemente care susțin această concluzie. În primul rând, există fațada exterioară care merge într-o direcție complet diferită de structurile imediat adiacente.

Proiectul urmărește demolarea unei case terase vechi din regiunea San Julian din MaltaDirecția arhitecturală principală urmărește un design minimalist, cu linii curate și unghiuri drepte

Este ca și cum o casă de beton contemporană ar fi fost introdusă în cadrul unei clădiri tradiționale. Există o scară exterioară din piatră care duce la o ușă față supradimensionată încadrată de o fațadă vitrată. Acest design neconvențional a fost lucrarea studioului Architrend Architecture. Cu toate acestea, ceea ce iese în evidență cel mai mult este piscina de pe acoperiș.

Spațiul principal de locuit este situat la primul etaj al acestei case de beton cu patru etajePe acoperiș există o piscină transparentă completată de o punte deschisă Pardoselile sunt conectate printr-o scară simplă din beton, care acționează, de asemenea, ca un separator între diferite zoneO bibliotecă mare se întinde pe peretele camerei de zi creând un decor primitor și adăugând culoare spațiuluiDesignul interior și decorul sunt foarte simpliste și creează aproape o atmosferă austeră în toată casaBucătăria este mai lungă decât mai largă și are loc pentru o insulă mare, cu o plită încorporată
MoreINSPIRATION
  • Fațada vitrată și balustradele de sticlă conferă casei un aspect contemporanNoaptea, casa se aprinde și devine și mai atrăgătoare decât de obiceiExistă multe moduri în care această casă contrastează cu clădirile care o înconjoară, atât în ​​ceea ce privește designul, cât și structuraPiscina are fundul de sticlă și părțile laterale de sticlă care o fac aproape complet transparentă

    Casa este structurată pe patru etaje în total. Există un nivel de subsol care include garajul și o cameră home cinema, parterul care conține o sală de gimnastică și dormitorul principal așezat spre partea din spate a casei, primul etaj care deține zona de zi principală și al doilea etaj care găzduiește bucătăria. , zonă de luat masa și un spațiu de locuit suplimentar. Pe deasupra, se află o piscină transparentă, cu laturi de sticlă, care vă permit să vedeți înăuntru din afara casei. Are o punte de lemn lângă ea, care este un loc minunat pentru zilele însorite de vară. De acolo sus se poate bucura de o vedere panoramică asupra coastei.

    Intrarea este un spațiu cu înălțime dublă, care vă permite să vedeți direct în piscina situată chiar deasupra eiToate zonele private sunt amplasate spre partea din spate a casei pentru confidențialitate sporităPaleta de materiale, finisaje și culori este foarte simplă și concentrată în jurul alegerilor neutre, naturaleBaia principală este proiectată cu culori calde, pământești și are o lumină plăcută de accent pe tot parcursulPiscina de pe acoperiș este încadrată de o punte din lemn deschisă cu mobilier exterior confortabilCasa este poziționată într-o zonă definită de o mulțime de clădiri tradiționale vechi



Nimeni nu a comentat acest articol încă.

Design interior și arhitectură frumoasă.
Un blog de design cu idei pentru design interior, arhitectură, mobilier modern, proiecte de design și propuneri.