Apartament familial cu un plan clar și armonios din două zone

  • Nickolas Cameron
  • 0
  • 1128
  • 363

Planificarea atentă a tuturor spațiilor incluse într-o casă sau apartament este unul dintre cei mai importanți pași. Sigur, modificările pot fi făcute în timpul unei renovări viitoare, iar locuința ar evolua în timp și împreună cu proprietarii. Acest apartament din Tel Aviv, Israel ne poate arăta această parte a transformării.

Există o diviziune clară între spațiile publice și cele privateCamera de zi are o unitate de perete negru cu TV încorporat

Apartamentul a fost reproiectat în 2016 de RUST Architects, un tânăr studio de design care caută mereu să găsească combinația perfectă de confort și funcție, amestecând creativitatea cu cultura și cu realitatea condițiilor specifice ale site-ului. Apartamentul pe care l-au proiectat în Tel Aviv măsoară 165 de metri pătrați și a fost extins pentru a include o nouă zonă publică.

Unitatea se înfășoară în jurul colțului care leagă spațiul de intrareSpațiul de locuit și zona de luat masa au același plan

Apartamentul familial are acum două spații publice divizibile. Un spațiu social mare este conectat la bucătărie, zona de luat masa și un spațiu confortabil de lectură. Aceste spații formează zona socială. Zona privată include dormitoarele și băile. Cei doi sunt despărțiți de un hol și de o ușă mare din lemn, cu izolație acustică.

Bucătăria este deschisă, de asemenea, cu un mic bar de colțLămpile pandantive industriale completează blatul de bucătărieTot mobilierul din apartament este confecționat la comandă

Unul dintre spații este multifuncțional. Poate funcționa fie ca o cameră de familie, ca un spațiu de agrement pentru copii, dar și ca birou de acasă sau bibliotecă. Are un spațiu de lucru mic, cu un birou și două scaune și o canapea mică și confortabilă.

MoreINSPIRATION
  • Paleta de materiale și culori folosite în întreaga perioadă este diversăSpațiile private formează o zonă separată de-a lungul unui hol

    Tot mobilierul din apartament este confecționat la comandă. Aceasta înseamnă că a fost perfect adaptată spațiului și nevoilor clienților. Una dintre cele mai notabile caracteristici este unitatea neagră din sufragerie. Ascunde toate echipamentele media și continuă, de asemenea, după colț, integrând o unitate de depozitare pentru intrare.

    Una dintre camere ar putea servi ca birou de acasă, dar și ca cameră pentru copiiO mică zonă de colț are un raft montat pe perete

    Toate celelalte sunt la fel de personalizate. Aceasta include mobilierul din sala de mese, bucătăria, împărțitorul dintre cele două spații, precum și zona de lucru minimalistă pe care o vedeți aici.

    Ferestrele și deschiderile poziționate strategic aduc lumină în spațiiBaia este luminoasă și deschisă, datorită paletei de culori și ferestrelor

    În cazul spațiilor deschise pentru planșeu, funcțiile nu sunt diferențiate prin pereți sau divizoare. În schimb, designerii au folosit o paletă de materiale și culori diverse pentru a se asigura că. De asemenea, materialele și culorile au fost strategice pentru fiecare tip de spațiu.

    Deși vanitatea este suficient de mare pentru două chiuvete, doar unul a fost așezat în centrul săuUșa băii este neobișnuit de îngustă



Nimeni nu a comentat acest articol încă.

Design interior și arhitectură frumoasă.
Un blog de design cu idei pentru design interior, arhitectură, mobilier modern, proiecte de design și propuneri.