Reședința plină de lumină se îmbină în Dealul Californiei

  • Matthew Patterson
  • 0
  • 2298
  • 141

O casă care se îmbină cu peisajul și comunică cu împrejurimile sale, acesta este unul dintre obiectivele pe care mulți dintre noi le căutăm atunci când construim, restaurăm sau cumpărăm o reședință. Așa putem descrie și această frumoasă casă situată în Los Angeles, California.

Acesta a fost un proiect realizat de Marmol Radziner, un studio cu o abordare holistică, care este specializată în orice, de la designul arhitecturii până la designul interior, peisaj și mobilier. O viziune de colaborare permite echipei să vină cu soluții optime de proiectare pentru fiecare proiect și fiecare spațiu.

Una dintre principalele caracteristici ale acestei reședințe moderne este capacitatea sa de a se amesteca în topografia dealurilor și de a comunica cu împrejurimile într-un mod natural. Pentru a asigura astfel de rezultate, arhitecții au ales să folosească materiale autohtone și culori naturale.

Proiectarea este menită să conecteze locuitorii la exterior. Acesta face acest lucru prin ferestrele cu înălțime mare, tavane înalte și uși glisante. Spațiile exterioare sunt verzi și proaspete. Curtea din față are o verdeață luxuriantă și adaugă o notă proaspătă și ceva culoare acestei părți a casei.

Partea din spate a casei are o vedere panoramică a curții. Această zonă are un gazon cu iarbă, o piscină mare, o zonă de spa, un șemineu în aer liber și o terasă. Acestea sunt conectate la spațiile interioare prin uși glisante din sticlă mare. În plus, curtea este conectată vizual și la curtea din față în acest fel.

Există un anumit contrast subtil între exteriorul și interiorul casei. Partea de cedru roșu este mai bună pentru a face casa să pară naturală în împrejurimile sale, în timp ce accentele de cedru alb sunt mai potrivite pentru a crea o atmosferă luminoasă și deschisă în interiorul casei.

Intrarea deschide uși glisante cu înălțime completă care duc în spațiul principal de locuit. Acest spațiu central este o cameră plină de lumină, cu un etaj deschis. Acesta include bucătăria, spațiul de luat masa și zona de lounge.

MoreINSPIRATION
  • Dulapul din stejar alb din bucătărie face ca acest spațiu să se simtă deosebit de cald și primitor. Un rol similar îl are masa de cafea din spațiul central pentru lounge. Secțiunea albă formează o formă de L în jurul ei creând o atmosferă confortabilă și primitoare. Pernele cu accent turcoaz adaugă un strop de culoare decorului și dialogul cu piscina vizibilă prin pereții de sticlă.

    Parterul are, de asemenea, o bucătărie separată, o cameră de vin și o suită de oaspeți cu intrare privată proprie în partea casei. Designul interior și decorul tuturor acestor spații este coerent cu restul reședinței, fiind un amestec frumos de culori calde și reci și materiale.

    Designerii au ales soluțiile de mobilier încorporate și economiile de spațiu pentru casă, chiar dacă zona podelei este destul de generoasă. Această strategie le-a permis să creeze și să mențină un aspect foarte simplu și proaspăt specific multor interioare contemporane.

    Etajul al doilea adăpostește camerele private. Patru dormitoare sunt situate la acest nivel împreună cu un spațiu de salon semi-privat. Dormitoarele au ferestre de la podea până la tavan, cu vedere la copacii și vegetația din jurul casei.

    Au fost folosite aici culori simple și neutre, cu o ușoară temă nautică. Pardoselile din lemn sunt completate de pereți și tavane albe și o atingere ocazională de albastru sub formă de artă de perete sau scaune cu accent de colț.

    Băile au unități de duș și pereți despărțitori din sticlă, care mențin un aspect deschis și luminos și ambianță în tot. Ferestrele mici aduc lumină naturală și oferă o privire asupra priveliștilor verzi.




Nimeni nu a comentat acest articol încă.

Design interior și arhitectură frumoasă.
Un blog de design cu idei pentru design interior, arhitectură, mobilier modern, proiecte de design și propuneri.